• Product uitgelicht: EASYdemp Alu ontdreuningsplaten
  • Product uitgelicht: EASYfoam FireSeal

Oplossingen


Meest verkochte producten

EASYdemp Ontdreuningsplaten

€ 24,13
Bekijk dit product

EASYmass geluidsisolerende vloermat

€ 138,48
Bekijk dit product

EASYfoam AC2

€ 23,23
Bekijk dit product

EASYdemp Ontdreuningspasta

Vanaf: € 2,42
Bekijk dit product

Lawaai caraudio, auto en bestelbus


Geluidsisolatie voor de auto voor particulieren en professionals

EASY Noise Control levert professionele materialen en oplossingen voor geluidsisolatie in auto, camper, Landrover en bestelbus. Daarnaast bieden we oplossingen voor caraudio en hifi. Heeft u een specifiek probleem en staat de oplossing niet op de website? Neem dan contact met ons op.

Webshop geluidsisolatie

In onze webshop bieden we diverse akoestische oplossingen voor motorkap isolatie en caraudio in auto en bestelbus. Deze webshop is vooral gericht op particulieren, maar via onze zakelijke tak verkopen we ook regelmatig materialen aan garages en dealers.

Caraudio

Voor de caraudio bieden we diverse oplossingen. De meeste oplossingen zijn gericht op het voorkomen van trillingen, waaronder het ontdreunen van deuren, het ontdreunen van de kofferbak en een oplossing om zelf het geluid van een speakerbox te optimaliseren.

Auto

Onze materialen worden ook regelmatig in oldtimers en oudere auto's gebruikt om het rijgeluid te verbeteren, motorgeluid tegen te gaan en/of de trillingen in de carrosserie te beperken. In nieuwe auto's wordt steeds vaker veel gedaan aan de geluidsisolatie en is het aanbrengen van extra materiaal meestal niet nodig.

Bestelbus / landrover / camper

Ook in deze categorie doen zich regelmatig geluidsproblemen voor. Ook hier hebben we producten voor. Ervaart u hierin problemen neem dan even contact met ons op. Binnenkort breiden we deze informatie uit. Ook vindt u meer informatie op onze blog over de geluidsisolatie van een Landrover Defender.

Onze service


Gratis advies op afstand

Onze specialisten denken graag met u mee om het geluid in uw auto te verbeteren. Wij bieden gratis advies op afstand. Stuur ons hiervoor bij voorkeur een e-mail, gebruik het contactformulier of gebruik indien mogelijk de online chat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in De Meern. U kunt daar de materialen zien, voelen en direct meenemen.

Beste kwaliteit

Alle materialen voldoen aan de beste kwaliteit. Omdat we een groothandel zijn kunnen we producten aanbieden tegen zeer interessante prijzen. Op dit moment worden alle materialen uitsluitend verkocht als doe-het-zelf materiaal en zijn in de meeste gevallen zeer eenvoudig aan te brengen. Indien gewenst kunt u ons bezoeken: in onze showroom staan alle materialen uitgestald en kunt u deze indien gewenst direct meenemen.

Professionele producten voor lage prijzen

EASY Noise Control is een groothandel. Hierdoor kunnen we tegen zeer concurrerende prijzen leveren. De producten in ons assortiment worden ook toegepast door professionele gebruikers, zoals autoschadebedrijven en autofabrikanten.

Snelle levering uit voorraad

De meeste materialen kunnen direct uit voorraad worden geleverd. Bestellingen voor drie uur worden dezelfde dag nog verzonden met de pakkettendienst. Zelf uw materialen ophalen in De Meern kan natuurlijk ook!